[Cerere]Designer
2 participanți
[Cerere]Designer
Grad : Designer
Nume :Vasiu Sebastian(Stealch)
Varsta :13
Contact (e-mail) :defiancesebi@yahoo.com
Mesaje (minim 40):Am.
Creatii(minim 3):Am.
Cunosc regulile de moderare :Da.
Cunosc regulile pt. useri :Da.
Nume :Vasiu Sebastian(Stealch)
Varsta :13
Contact (e-mail) :defiancesebi@yahoo.com
Mesaje (minim 40):Am.
Creatii(minim 3):Am.
Cunosc regulile de moderare :Da.
Cunosc regulile pt. useri :Da.
Stealch- Membru
- Localizare : Deva
Re: [Cerere]Designer
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aceasta creatie am ajuns designer pe un site al unui prieten.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ce am scris ''TM''?Raspunsul este simplu:).Am trait 6 ani in Timisoara.Daca doriti va explic toata semnatura....Da o voi face la categoria Photoshop-Creati
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] deja o stiti...cred....Nu am scris numele meu la ele deoarece bannerul lam facut pt un site......a doua pur si simplu..o stricam daca scriam ''Stealch'' si a 3-a chiar nu stiu.....oricum eu sunt obisnuit mai mult la avatare&semnaturi sa scriu numele:)Sper sa ma puneti Designer
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ce am scris ''TM''?Raspunsul este simplu:).Am trait 6 ani in Timisoara.Daca doriti va explic toata semnatura....Da o voi face la categoria Photoshop-Creati
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] deja o stiti...cred....Nu am scris numele meu la ele deoarece bannerul lam facut pt un site......a doua pur si simplu..o stricam daca scriam ''Stealch'' si a 3-a chiar nu stiu.....oricum eu sunt obisnuit mai mult la avatare&semnaturi sa scriu numele:)Sper sa ma puneti Designer
Stealch- Membru
- Localizare : Deva
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum