Comunitatea Extaziuss
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Comunitatea Extaziuss
Zeker,m-am uitat putin peste forum si....ma abtin de la comentariu.Observ ca si tu ai folosit un forum de suport cum e creat si forumu asta...serios oameni buni?Pun pariu pe 10 pachete de kent ca daca nu ar fi forumgratuit forumu vostru ar fi plin de buguri...daca vreti un forum de durata nu folositi forum de suport incepeti in phpbb cu el!O sa fac cit de curint un tutorial foarte mare si cu video in care ii voi arata lui shadow cum ar putea face un forum serios.....vreau sa zic ca daca il faceti fara forum de suport sunt o gramada de avantaje,in alta ordine de ideei deobicei forumurile create cu forumgratuit au si unele lucruri limitate si sunt interzise undele continute(p0*n*),nu ca as dori sa avem vreodata pe forum continute de genul asta....o sa fac tutorialul acela in primul rind ca sa imi dovedesc profesionalitatea si o sal fac exclusiv pentru forumul Games-Hit.Probabil multi dintre cei care veti citi nu veti intelege ce am scris.....dar va dau un exemplu de forum serios(4metin!),am fost mult timp online pe el acuma nu fac reclama,din potriva nu imi mai place sa vorbesc despre el atata timp cit IANIX a fost scos din stafful de administratori si au introduso pe impotenta de allyyy s-a dus totul in jos..
Ca s-a revin la subiect,Zeker forumul tau,cel mai probabil tema are ceva buguri.....recomand aranjarean pagina mai bine si schimarea temei
Bafta si imi cer scuze ca am facut atata spam si off topic..
Ca s-a revin la subiect,Zeker forumul tau,cel mai probabil tema are ceva buguri.....recomand aranjarean pagina mai bine si schimarea temei
Bafta si imi cer scuze ca am facut atata spam si off topic..
Stealch- Membru
- Localizare : Deva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum